Aktuális

 

ANUNȚ

În contextul măsurilor de prevenire a răspândirii infecțiilor, în perioada 12.03.2020 – 22.03.2020 (cu posibilitatea prelungirii acestui termen), se suspendă activitățile de relații cu publicul din cadrul Școlii Gimnaziale „Molnár Józsiás”.

Cererile și petițiile se pot trimite în această perioadă, exclusiv online, la adresa de e-mail Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. sau la numărul de fax: 0267362691.

ÉRTESÍTÉS

 

A koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében 2020. március 10 – 22. között (a meghosszabbítás lehetőségét fenntartva) a Molnár Józsiás Általános Iskola felfüggeszti az ügyfélfogadást.

A kéréseket és egyéb beadványokat a fent jelölt időpontban kizárólag elektronikus úton, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, illetve a 0267362691-es faxszámon fogadjuk.

 

 

Kedves szülők, tanulók!


A 6/09.03.2020 rendelet alapján március 11-22 között iskolánkban szünetel a tanítás. Minden további információt közlünk az iskolánk honlapján.

Simon István igazgató

 

Iskolánk V-VIII osztályos fiu focicsapata hozta a kötelezőt, két győzelemmel jutott a megyei tanfelügyelőség által szervezett kispályás teremfoci megyei döntő szakaszára. 

Molnár Józsiás Iskola- Petőfi Sándor Iskola 5-2, Molnàr Józsiás Iskola - Turóczi Mózes Iskola 4-1. 
Hajrá srácok! Sok sikert! 
 

Foci 2019 2020

A honlappal kapcsolatos tartalmi kérdésekkel, problémákkal forduljon a honlap szerkesztőjéhez Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. tanárnőhöz.·
A technikai jellegű (a weblap szerkezetével, megjelenésével, működésével kapcsolatos) észrevételeit, javaslatait jelezze Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. rendszergazdának.·
© Molnár Józsiás