megvalosult a magyar kormany tamogatasaval bga alap

        A járványhelyzet ellenére az iskolában nem szünetel a tehetséggondozás. A zenei képzés mellett számos területen mint például nyelvi és logikai-matematikai képességfejlesztés, tehetségfejlesztés zajlik.

Az iskola pedagógusai mellett a Step by Step Szülők Egyesülete is felvállalta ezen fejlesztő tevékenységek megszervezését, nyomon követését, kivitelezését a környékbeli települések tehetséges gyerekeinek együttmunkálkodását. 

   Ezen törekvések eszközi támogatásában nagy segítséget jelent a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt., amelynek a regionális pályázati lehetőségei hozzánk is eljutottak, köszönjük.

  Az online tanításnak sem sikerült megakadályoznia tehetséggondozási törekvéseinket és a sikeres,pozitívan értékelt munka hatására a vakáció és az elkövetkező tanévben is folytatjuk kitartóan az elkezdett munkát.

 

 

A honlappal kapcsolatos tartalmi kérdésekkel, problémákkal forduljon a honlap szerkesztőjéhez Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. tanárnőhöz.·
A technikai jellegű (a weblap szerkezetével, megjelenésével, működésével kapcsolatos) észrevételeit, javaslatait jelezze Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. rendszergazdának.·
© Molnár Józsiás