Kovászna megyei labdarúgó szövetség részt vett az U 12 és U 14 es válogatottal. 
U 12 a D csoportban míg az U 14 a C csoportba került ugyanazon csapatokkal Bv és MH. 
U12  Bv - Cv 8-0; Cv - MH 0-1; 
 
U14  Bv - Cv 1-1 büntetők után 2-1 Gol P. Renáta, Böjte Edit.  
Cv - MH  4-2 Gol D. Andrea 2, B. Edit 2.
Ez a csoport 2. Helyére volt elegendő. (Csak az első jutott tovább ) Talán ha jól jönnek össze a büntetők bejutunk a turné döntőjébe mint ahogy tette Bv és lett 2. 
Köszönöm, köszönjük mindenkinek a megyei labdarúgó szövetségnek, tanároknak akik besegìtettek a felkészülésben, szülőknek.
A lányoknak nagy élmény volt. 
 
U 14 Edző - Ant. Debreczi Zsolt 
Juc - Játékosok: Anikó Beke , Paszka Renata. Dorka Szotyori. Kincso Paljanos. Dumitru Andika Andrea. Böjte Edit , Bán Bella Bán. Kovács Szidonia.
 
Iskolánkból négy tanuló Pászka Renáta, Szotyori Dorka, Páljanos Kincső és Beke Anikó vett részt a válogatottal. Gratulálunk!
 

A honlappal kapcsolatos tartalmi kérdésekkel, problémákkal forduljon a honlap szerkesztőjéhez Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. tanárnőhöz.·
A technikai jellegű (a weblap szerkezetével, megjelenésével, működésével kapcsolatos) észrevételeit, javaslatait jelezze Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. rendszergazdának.·
© Molnár Józsiás