A IV. A osztályból dr. Szabó Katalin tanítónő tanítványai közül 7 tanuló, Dobri Lilla, Lörincz-Ugron Zselyke, Fülöp Beáta, Gáspár Egon. Sinka József  Zsigmond Tifani és Bokor Zalán a körzeti levelőzős fordulók sikeres megmérettetése után meghívást kapott a Brenyó Mihály Ponteszerzó Matematikaverseny megyei fordulójára.

A Kányádi Sándor versmondó verseny körzeti szakaszáról Zsigmond Tifani, Voloncs Zselyke és Szőcs Mátyás. 1. 2 díjjal tértek haza

Első ízben vettek  részt 20 tanulóval a Fajok vetélkedőjének olimpiáján, ahol a körzeti szakasz után  7 tanuló kapott meghívást a megyei fordulóra (Mátyás Balázs,  Fülöp Beáta, Barti Nóra, Sinka József,  Zsigmond Tifani, Szőcs Mátyás és Kovácsi Eszter). A regionális szakaszra maximális pontszámmal jutott tovább Mátyás Balázs és Szőcs Mátyás, majd a országos megmérettetésen is részt tudott venni Szőcs Mátyás.

A nemzetközi porondon is sikereket értünk el, ugyanis a Kárpát - medencei ifjúsági népdaltalálkozó I. helyezettje lett osztályunk kiváló énekese Voloncs Zselyke.

A II. A osztályos tanulók Kovács Katalin tanítónő irányításával a szavaló versenyeken értek el szép eredményeket

A Kányádi Sándor versmondó verseny körzeti szakaszán: Dávid Zsolt I.helyezett

Páll Réka III. helyezett lett. Fábián Panna és Rácz Hanna dicséretben részsültek. A

megyei szakaszon: Dávid Zsolt II. díjat szerzett

Vidám Versek versmondó verseny körzeti szakaszán Jakab Gellén II. helyezést ért el

A 4. B sztályosok a matematika területén jeleskedtek. Lukács Tünde és Barta Enikő tanítók felkészítésével a Bolyai Matematika csapatversenyen megyei 1.helyet szerzett a Váncsa Gergő, Fésűs Zalán, György Bence, Csiszár Csanád, Baróthi Balázs, Duka Nikolett, Szász Kincső csapata.

Az országos megmérettetésen Váncsa Gergő, Fésűs Zalán, György Bence, Csiszár Csanád a 17. helyezést szerezte meg.

A III. A osztályosok Mántó Emese tanítónő felkészítésével  részt vettek a Luminamath matematikaverseny országos írásbeli szakaszán, ahol  Szabó Erika II., János Zoe Vivienne III díjat szerzett. A megyei regemondó versenyen III, díjazottja Fazakas Csongor Mihály volt.

A Vidám Versek Versmondó verseny körzeti szakaszán Damó Péter és János Zoe Vivienne II. díjban, Hencs Andrea pedig III. díjban részesült.

A Kányádi Sándor versmondó versenyen Hencs Andrea II. díjat és Szabó Erika III. díjat kapott.

Iskolánk legkisebbjei, az előkészítő A osztályosok is megmérettették magukat a szavaló- és mesemondó versenyeken Kelemen Éva tanító felkészítésével.

A Kányádi Sándor szavalóverseny körzeti szakaszán Damó Ilka, Nagy-Rozsnyai Lotti, Hajdú Zonga 2 díjban részesültek. Szabó-Gyergyai Dóra első helyezéssel képviselte a körzetet a megyei szakaszon, ahol 2. díjban részesült

A Vidám Versek Versmondó Verseny körzeti szakaszán Hajdú Zonga, Nagy-Rozsnyai Lotti, Szabó-Gyergyai Dóra 2. helyezést értek el. Az első helyezett Rancz-Szabó Nóra a megyei szakaszon dicséretben részesült.

Lakatos Abigél meséjével a megyei mesemondó versenyen dicséretben részesült.

Az első osztályosok is részt vettek a szavaló versenyeken. A Kányádi Sándor szavalóversenyen Szabó Jázmin 2., Majorán Lilla , Hajdú Zsejke 3., Kovács Kamilla dicséretben részesült. A Vidám Versek Versomdó Verseny körzeti szakaszán Bakó-Fazakas Luca is dicséretet szerzett.

Iskolánk felső tagozatos diákjainak eredményeiről a következő lapszámban írunk.

A honlappal kapcsolatos tartalmi kérdésekkel, problémákkal forduljon a honlap szerkesztőjéhez Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. tanárnőhöz.·
A technikai jellegű (a weblap szerkezetével, megjelenésével, működésével kapcsolatos) észrevételeit, javaslatait jelezze Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. rendszergazdának.·
© Molnár Józsiás