Rorec

Munka után jöhet a szórakozás a RoRec csapatával. 

{sfx rss='https://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/100095013268389107333/albumid/6089061331605847585?alt=rss&kind=photo&hl=hu' display='album'}

Rorec001

Rorec002

A molnár józsiás Iskola mellett működő

step by step egyesület

ELEKTRONIKAI HULLADÉK FOTÓS SZEMMEL

 

címmel környezetvédelmi fotópályázatot szervez az iskola tanulói részére.

 

     Olyan alkotni vágyó és kreatív tanulók fotóit várjuk, akik az általuk készített alkotás üzenetében megfogalmazzák, ötleteikkel miképp tudnának hozzájárulni környezetük megóvásához.

A pályázó tanulók fotókon mutathatják be az elektronikai hulladék keletkezését, a hulladékká vált elektromos és elektronikai berendezésekkel kapcsolatos tennivalókat a környezetszennyezés megelőzése érdekében, továbbá azt, hogyan történik környezetükben a hulladék kezelése; kifejezhetik, mit jelent számukra az elektronikai hulladék, miben látják a szakszerű kezelés fontosságát, a hasznosítás fontosságát és lehetőségeit napjainkban, az egyén hogyan járulhat hozzá az elektronikai hulladék hasznosításához stb.

A fotópályázat célja a környezettudatos gondolkodásra való nevelés, az egyén felelősségének tudatosítása.

 

Az elkészült fotókat kérjük, az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  e-mail címre beküldeni 
2014.
április 1.  24:00-ig.

 

A környezetvédelmi fotópályázaton iskolánk tanulói vehetnek részt. Egy pályázó 1 db fekete-fehér vagy színes digitális képet küldhet be e-mailben. A beküldött alkotások optimális felbontása: 1500×2102 pixel (vagy ehhez közeli értékek, illetve a nyomtatási méret beállítása esetén: 18×24 cm). A zsűri által kiállításra javasolt képeket a pályázat kiírói nagyíttatják ki.

Kérjük az e-mailben feltüntetni a pályázó teljes nevét, elérhetőségét, és a szülő telefonszámát vagy e-mail címét, továbbá a felkészítője (tanára) nevét.

A fotópályázaton jelentkezők kizárólag saját készítésű képpel vehetnek részt. A nevezéssel együtt a pályázó kijelenti, hogy az elkészített kép saját készítésű, mások szerzői jogát nem sérti.

A pályázat kiírója a továbbiakban jogosult a beküldött képek jogdíjmentes használatára a szerző nevének feltüntetése mellett.

A beérkezett pályaműveket szakmai zsűri bírálja el. Ugyancsak a szakmai zsűri választja ki azt a legjobb 20 alkotást, mely felkerül az iskola honlapjára, a  Facebook oldalára, valamint a kiállítás részét is képezi.  

elekromoshulladek

FIGYELEM!!!

 

 A Molnár Józsiás Iskola  környezetvédelmi programja keretén belül idén is megszervezi papírgyűjtési akcióját.

Várjuk a szülők, intézmények, szervezetek, magánszemélyek bekapcsolódását, segítségét.        

A papírhulladékokat áprlis 8-án, 8-13 óra  között hozhatják be iskolánkba.

Köszönjük!

rorec plakat december

A honlappal kapcsolatos tartalmi kérdésekkel, problémákkal forduljon a honlap szerkesztőjéhez Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. tanárnőhöz.·
A technikai jellegű (a weblap szerkezetével, megjelenésével, működésével kapcsolatos) észrevételeit, javaslatait jelezze Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. rendszergazdának.·
© Molnár Józsiás