A Bóbita játszóház segítségével adventi koszorút készítettünk.

Megosztjuk veletek az érzést, amit tapasztaltunk, amikor az oroszfalvi gyerekeket megleptük a Mikulással, kis műsorunkkal és sok ajándékkal.

SZŐTS TIMEA:

Nagyon vátam ezt a napot, amikor láthattuk és hallhattuk a hátrányos helyzetű gyerekek örömét, mikor betopant a Mikulás. Meséltünk, énekeltünk és ajándekot is vittünk nekik. Ez egy leírhatatlan öröm volt számomra. Csak úgy csillogott kis szemük, aranyosak voltak.  Én  jobban vártam ezt a napot, mint Szent Miklós napját. Nagyon sok szeretettel adtam át a nekik szánt ajándékot. Remélem az osztálytársaim is. Ez volt életem legjobb és legtartalmasabb napja.

 

TODOR ANDREA:

Nagy boldogsággal  és  szeretettel  mentem az  oroszfalvi  iskolába, ahol hiányban szenvedő gyerekek  tanulnak. Ők  is nagy szeretettel fogadták  a  Mikulást és  kis segédjeit. A  szívemet egy  leírhatatlan  érzés fogta el, amikor átadtam a nekik készített ajándékot. Végig arra gondoltam, hogy amikor nincs, akkor is tudjunk adni. Örülök,  hogy nem hagytam  ki ezt az esemény nyújtotta élményt.           

 

 KŐNYA TIMEA:     

Nagy szeretettel  készültem erre az eseményre és nagyon jó érzés volt odaadni egy gyereknek az ajándékot és biztos, hogy akinek adtam a csomagot ő is nagyon örült.Nagyon jó érzés volt a másnak való ajándékozás, ami boldogsággal töltött el engem.  

 

KACSŐ ESZTER:

Nagyon megsajnáltam őket mikor láttam,hogy milyen körülmények között élnek.Jó érzés volt,hogy tudok nekik adni valamit.Nagyon édeskék és szeretnivalóak mind.Nagyon tetszett nekik ez a pár csomag ajándék, hiszen ezzel nekik nagyon nagy örömöt szereztünk,akárcsak magunknak is.
Azért vittem nekik ajándékba édességet, hogy legalább egy keveset  pótoljak a hiányból

{sfx rss='https://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/Evike.tanci/albumid/5683816398277390721?alt=rss&kind=photo&hl=hu'display='album'}