Vándorkupa 2011

   A 2009/2010-es  tanévtől kezdődően minden osztálynak és osztályvezetőnek lehetősége adódott iskolánk honlapjának színesebbé, érdekesebbé tételére. Megmutathatták magukat a saját osztályuk számára létrehozott oldalon. 
  Az idei tanévben is várjuk az osztályvezetők, diákok  írásait, képes beszámolóit a közösségükben zajló tevékenységekről: irodalmi és kézműves munkák, versenyek, vetélkedők, tanórán kívüli tevékenységek, ünnepek, rendezvények, stb.
  Tanév végén a legszínesebbnek, legtartalmasabbnak  talált  oldal gazdáit  nyilvánosan jutalmazzuk, átvehetik a vándorkupát.
Az alsó tagozatnak járó kupátwebkupa 1-4 Kovács Katalin tanítónő adja tovább.
A felső tagozatnak járó kupát webkupa 5-8Nagy Mónika tanárnő adja tovább.

A honlappal kapcsolatos tartalmi kérdésekkel, problémákkal forduljon a honlap szerkesztőjéhez Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. tanárnőhöz.·
A technikai jellegű (a weblap szerkezetével, megjelenésével, működésével kapcsolatos) észrevételeit, javaslatait jelezze Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. rendszergazdának.·
© Molnár Józsiás