Versenyeredmények

Mihály Szabolcs 1. Hely (4.B)
Székely Kincső 2. Hely  (2. A)
Áda Nóra 3. Hely  (4. A)
Hosszú Attila Tamás 3. Hely  (2. A)
Kocsis Norbert 4. Hely  (7. A)
 
Részt vettek még: Gocsman Bernadett, Gocsman Hunor, Deák Tünde, Pál Norbert, Májai Kristóf, Hejja Henrietta, Páljanos Kincső, Fülöp Bernadett. Az utolsó három lánynak külön gratulálok feladták a versenyt, hogy egy elesett kislányon segítsenek. 
 

 

 

 
Kovászna megyei labdarúgó szövetség részt vett az U 12 és U 14 es válogatottal. 
U 12 a D csoportban míg az U 14 a C csoportba került ugyanazon csapatokkal Bv és MH. 
U12  Bv - Cv 8-0; Cv - MH 0-1; 
 
U14  Bv - Cv 1-1 büntetők után 2-1 Gol P. Renáta, Böjte Edit.  
Cv - MH  4-2 Gol D. Andrea 2, B. Edit 2.
Ez a csoport 2. Helyére volt elegendő. (Csak az első jutott tovább ) Talán ha jól jönnek össze a büntetők bejutunk a turné döntőjébe mint ahogy tette Bv és lett 2. 
Köszönöm, köszönjük mindenkinek a megyei labdarúgó szövetségnek, tanároknak akik besegìtettek a felkészülésben, szülőknek.
A lányoknak nagy élmény volt. 
 
U 14 Edző - Ant. Debreczi Zsolt 
Juc - Játékosok: Anikó Beke , Paszka Renata. Dorka Szotyori. Kincso Paljanos. Dumitru Andika Andrea. Böjte Edit , Bán Bella Bán. Kovács Szidonia.
 
Iskolánkból négy tanuló Pászka Renáta, Szotyori Dorka, Páljanos Kincső és Beke Anikó vett részt a válogatottal. Gratulálunk!
 

50 m - II. helyezés

600 m - I. helyezés

 

BEKE ANIKÓ V.A osztályos tanuló képviselte a Kézdi -Orbai
Egyházmegyét a Kolozsvári Református  Egyházkerületi vetélkedőn.
Nagy örömünkre első helyezéssel tért haza!

Mihály Szabolcs I. Hely, Deák Tünde I. Hely, Mikola Klementina II. Hely, Székely Csenge III. Hely, (I. B osztály) és Dimény Kata II. Hely (IV. A osztály). 

A honlappal kapcsolatos tartalmi kérdésekkel, problémákkal forduljon a honlap szerkesztőjéhez Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. tanárnőhöz.·
A technikai jellegű (a weblap szerkezetével, megjelenésével, működésével kapcsolatos) észrevételeit, javaslatait jelezze Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. rendszergazdának.·
© Molnár Józsiás